Har du en begagnad topplåt till en spis över? Kontakta oss.

Spisplåt, symaskin och rullbandspelare

Sist i Sök och finn den 27 januari fick alla efterlysningar ett lyckligt slut utom två. Kanske kan du hjälpa till med dem?

Ann-Britt Åström, Robertsfors behöver en topplåt till sin spis som inte tillverkas längre. Spisen heter Asea Skandia SE504, och plåten ska vara 50 cm bred och ha fyra hål för plattorna. Hon har stått på plåten och skurat överskåpen och det höll den inte för.

Göran Lindberg, Kvarntorp Vindeln söker en mopedmotor till en Zündapp 434, en två växlad moped från 1960-talet eller hela mopeden.

Bland de lyckligt lottade sökarna fanns Berit Lundström, Bureå som sökte och fann hopvikbara träpallar som hon ska ha i grillkåtan på gården.

Rune Norrman, Lycksele med son, har sökt land och rike runt efter en skomakarsymaskin så att sonen kan sy till sin amerikanare. P4s lyssnare kunde snabbt fixa det.

Birgit Löfstedt, Nedre Bäck i Bureå, som har sytt sen 1950-talet fann en begagnad overlock symaskin. Hennes gamla har gått sönder.

Alf Jonsson, Tärnaby fick tag i en begagnad motorisborr så nu kan han och sambon fara ut och fiska på isarna i vårvinter.

Tore Sjöberg, Malå efterlyste en rullbandspelare och fick napp. Nu kan han lyssma på de gamla rullbanden och till exempel höra den 40-åriga dottern som 8-åring.

Vi hörs nästa vecka!

Pia Diaz Bergner
pia.diazbergner@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".