Har du stenkakan som Börje i Boliden efterlyste i Sök och finn?

Stenkaka, sittbadkar och mönster

I Sök och finn den 5 februari fick Börje Andersson, Boliden tips om var han kan få tag på stenkakan med låten ”Tindra vackra stjärna” med Tory Bernhards från 1962. Han samlar på inspelningar av den låten och har sex av nio. Kan du hjälpa till med fler?

Ann-Marie Reinholdsson i Kylören, Umeå och fann en lång askskyffel till sin vedspis som värmer upp huset. En av våra trogna lyssnare i Lycksele hade en askskyffel över i stugan.

Majken Brännström behövde ett litet sittbadkar för att enkelt kunna duscha blommor och tvätta mattor och fann ett.

Pernilla Vålming, Umeå fick via Sörfors tag i en rund tunna med lock som hon ska ha till att värma varmvatten till bastun i stugan i sommar.

Fler lyssnare tipsade Ing-Marie Boström, Åskilje om hur hon kan göra för att sticka hälsteg till yllesockar utan att sticka lappen, som man gör i vanliga fall.

Bert lundkvist, Vilhelmina söker fortfarande en instruktionsbok till en Yamahaskoter RX1, årsmodell 2003.

Lars-Erik Marklund, Umeå sökte boken ”I våra kvarter - Piteå på 50-talet”, och fick några tips som kanske kan hjälpa honom att finna den. Kan du hjälpa till med fler tips? Hör av dig till Sök och finn.

Sök och finn utgår den 12 och 19 februari då vi sänder alpina sändningar men vi hörs den 26 februari.

Pia Diaz Bergner
pia.diazbergner@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista