Grönsakstork, hoppande kaniner och mack-drömmar

Det gick vägen den här gången också! Alla sökningar fick sin finnare och programmet den 3 april kunde sluta med en fanfar.

Ann-Charlott Nordlund, Sikeå fick hjälp med kaniner som ska delta i kaninhoppning i Robertsfors på nationaldagen den 6 juni när PRO håller sin familjefest där.

Märet Forsman, Vilhelmina fick tag i sekundär-variatorn till skotern. Påskåkandet är räddat!

Daniel Lövbom, Skellefteå har planer på att bygga upp en gammal mack där han bor. Han började med att söka efter en gammal köpmandisk från 1930-50. Gick bara bra! En äkta femtitalare finns bara tio mil bort.

Louis Hägglund fick sin grönsakstork och Anita Björkman boken ”Gods och gårdar” för Norra Västerbotten som hon läst i sin ungdom.

Lotten Semrén från Storuman efterlyste en film; dokumentären ”Här stod mitt garage”om vattenfallsepoken i Ajaurforsen på 1960-talet. Lotten och maken medverkar själva i filmen. De fick en kopia av den som de i sin tur lånat ut för många år sedan.

Boel Jakobsson-Gren, Jörn behövde ett piano till sin unga dotter. Knappt hade pianot efterlysts förrän en lyssnare som har ett stående ringde in. Så ska det vara när Sök och finn är som bäst!

Per-Gunnar Eriksson
per-gunnar.eriksson@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".