Sådana här är på väg till Ingrid i Jörn. Foto Bertil Ericson/Scanpix

Smågrisar, taklucka och kattunge

I Sök och finn den 7 maj fick Ingrid Brännström, Jörn, löfte om ett gäng griskultingar som kommer i juni. Ingrid ska ha de som markberedare och kompisar i sommar. I höst hamnar de på middagsbordet.

Lars-Erik Holmström, Skellefteå, tappade takluckan på sin husvagn från 1973, när han körde söderut. Det fixade P4-lyssnarna. Malin Barkeus, Trehörningsjö fick tag på en långhårig kattunge som ska vara leveransklar i juni. Carina Dahlberg, Gumboda, fick hjälp från Skellefteå med en begagnad cyklelbod.
Vi ser fram emot bilder från er som fann det ni sökte.

Tre sökningar gick inte i hamn. Sigbritt Järpeland, Örträsk, längtar efter en oval spegelbricka med handtag i form av tennrosor, fyra på varje sida.

Anna-Stina Fransson, Bockträsk söker fortfarande ett golvmunstycke till en dammsugare av modell Hugin Titan, HN 7005. Den är bara 6 år gammal, men munstycket tillverkas inte längre.

Torbjörn Agghammar i Hej, nära Jörn, söker instrument i smide i fullstor storlek. De tillverkades på 90-talet och kan användas som ljusstakar. Torbjörn ska sätta upp dem i den nya danslogen i Hej, som har premiär efter midsommar.
Kan du hjälpa till? Hör av dig till Sök och finn.

Pia Diaz Bergner
pia.diazbergner@sr.se  


 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".