Sprudlande säsongspremiär

Telefonerna gick varma när Sök och finn hade premiär för säsongen den 14 januari. Du som inte kom fram - gör ett nytt försök nästa vecka! 

Gun Fredrikssons barnbarn Karl-Hugo, snart 13 år tycker pappa spelar schack för sakta. I Sök och finn fick Gun tag på en schackklocka så nu blir det fart på spelet i Tjarn.

Anders Holmqvist, Sellefteå fick tag i klippt spik till innerpanel i ladugården som renoveras i gammal stil.

Bland nöjda sökare fanns också Eva-Britt Blomkvist, Skellefteå inreder ett rum i huset i 50-talsstil och sökte sideboard/buffébord i teak, även hon fick napp idag. Dessutom fixade P4-lyssnarna en barack till Tore Jonsson, Umeå så han har någonstans att lägga grejerna när han renoverar sommarstugan i Obbola.

Däremot söker Ellinor Burman, Joeström fortfarande två kakelplattor från Vilhelminakök, som inte finns längre. Plattorna ska vara gråvita, 20x20, hamrade och skrovliga.

Hör också av dig om du har ett gammalt mekaniskt armbandsur över med tidtagning. Åke Swahn, Borås vill köpa det av nostalgiska skäl. De stora pojkarna som "Karlson på taket" hade sådana på 60-talet när han körde midnattsolsrally...men då var han ung och fattig och hade inte råd.

Vi hörs nästa vecka!

Pia Diaz Bergner
pia.diazbergner@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".