Tulpaner till Sök och finn-redaktionen

Monika Ralsbergs barnbarn tio-åriga Emilia som älskar leverbiffar får nu sin favoritmaträtt igen. Monika fick tag i en handvevad köttkvarn i Sök och finn den 18 februari.
I Lövånger kommer Johan Berggrens yngsta son på 7 månader att få glida omkring i skidpulkan igen på sjön. En lyssnare från Bjurholm hade precis de skaklar och den sele till pulkan, som Johan behövde.
Och Johan i sin tur hade vattenburna element över - sådana som Daniel Åström i Örviken efterlyste till huset han renoverar. Visst är det kul när efterlysningarna går hem?

Lola Nyman i Sikeå fick tag på just det exemplar av tidningen Västerbottningen där hennes barnbarnsbarn Birk, 4 år fanns med på grattisbild.

Vi söker dock fortfarande en keramikhäll till en Cylindaspis 611 till Sol-Britt Burman Nilsson i Joesjö Tärnaby och foton på spelemannenn Jonas Anton Karlsson "Karl Nischa Jonas" från byn Valliden utanför Skellefteå. Göran Bergqvist i Ursviken är med och arrangerar en utställning om byn Valliden vid Finnforsån och söker bilder på honom som var en central person i bygden.
En stående blåslampa som bränner uppåt - det är vad Anders Granström, Vindeln letar efter. Den behövs för att få igång en gammal kultändarmotor från 1903.
Kan du hjälpa till skicka så ett mejl på adressen nedan.

Med vänliga hälsningar
Pia Diaz Bergner
pia.diazbergner@sr.se