1 av 7
2 av 7
3 av 7
4 av 7
"Vill du läsa lite?"... Flaites dotter i famnen på barnvakten Emelie Pontén, räcker Mange boken.
5 av 7
Jodå, visst ville han leka och läsa lite ur barnboken.
6 av 7
Mange Schmidt och Flaite i diskussion under musiken
7 av 7
Mange Schmidt och Flaite med dotter. Rökpaus och barnpassning under musikpaus.

Mange Schmidt 14/9

Mange Schmidt, kung över sommarhitsen, var hos Ametist, med ny höstmusik.

Det pratades om att Mange delar publikhavet i två. ”Ja, hälften hatar mig och hälften älskar mig” sa han innan han förklarade för Ametist hur han förhåller sig till fenomenet, och hur man BÖR relatera till det hela för att gå vidare. ”Visst, det kan knäcka mig en hel dag...”. ”Men sen tänker jag F-U, och går vidare”.

De två pratade om att Mange gjort svenska versioner av gamla hiphop-klassiker tidigt i sin karriär. Mange förklarade att de som uppskattade det, är de som inte är hiphop-puritaner.

Tillsammans diskuterade Mange och Ametist konsekvenserna i Manges karriär av att han gjort de svenska versionerna... Mod att våga göra det man själv tycker är bra, var ämnet.

Vi fick också veta om Mange verkligen jobbat på Burger King, vilka rätter han är bra på att laga och vilken hans käraste ägodel är.

Vidare berättade Mange att många som inte känner honom tror att han är mesig. Och att många inte kan ta hans ärlighet och raka natur.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista