1 av 5
Ett något förvirrad programledar-duo.
2 av 5
John spelar bonanza bakom micken.
3 av 5
En något bakfull Kajsa!
4 av 5
Prylar för att utföra uppdraget.
5 av 5
Raktvålen var till Erik!

Onsdag 31/10

Idag var det fullt ös i studion. John Guthed, projektledare och Kajsa Heinberg, socionomstuderande, gav sig i kast med morgonens nyheter och så var det premiär för Uppdraget.  Dessutom fick vi en direktrapport från Berlins datingdjungel.

John Guthed spottade inte i glaset, nej jag menar micken, i morse. Här ser ni honom i en klassisk pose!

Idag diskuterade panelen allt från ångervecka på sms-lån till misshandeln utanför Café Opera och som vanligt var dom inte överrens.

En telefonkatalog från 2002 och två samtal var allt Erik och Nina fick använda sig av för att lösa onsdagens Uppdrag som bestod i att koppla ihop Dogge Doggelito med Kevin Bacon. Till en början såg det mörkt ut, men som tur var lyckades dom få tag på filmrecensenten Orvar Säfström som hjälpte till att lösa uppdraget. Dessutom fick dom mycket hjälp av er som lyssnade. Tack!

Som belöning för avklarat Uppdrag fick våra hjältar två råttor, en raktvål, en jo-jo och två stycken pingvin-stänger av redaktionen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".