1 av 3
Riksdagstisdag under diskobollen.
2 av 3
Nina har måndag på tisdan.
3 av 3
Prao-Hanna begrundar morgonens nyheter.

Tisdag 13/11

Riksdagstisdag! Varje tisdag är det ju politiker som snackar om morgonens intressantaste nyheter med Nina och Erik. Inget undantag denna tisdag, men Anna König Jerlmyr (till höger) var ny moderatrepresentant i panelen. Sossarnas Maryam Yazdanfar är veteran och satt stadigt på sin barstol.

Vår nyhetsstjärna Per Enander hade en praoelev som vi fick låna på tisdagsmorgonen. Hanna Finn log skeptiskt åt Ninas och Eriks råd om att aldrig bli äldre än 19 (logistiken och administrationen av ett vuxenliv är ju bara för mycket ibland!).

Nina dundrade in vid niosnåret och hävde ur sig klagomål över...ja, just det: logistiken och administrationen i ett vuxenliv. Hon hade definitivt måndag, tisdagen till trots. Kommer hon att ha tisdag på onsdagen? Och vad händer då med det spännande uppdraget programledarna ska genomföra eftersom det är onsdag? Kommer hon att vägra? Vilken kliffhanger.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".