1 av 5
Det lustiga med den här bilden är att hörlurarna sitter konstigt på Erik och Nina.
2 av 5
Det börjar lida mot jul. Discokulan lider mest och undrar förmodligen varför någon krängt på honom något som gör att han glittrar mer än han reedan gör.
3 av 5
Maryam Yazdanfar och Sofia Arkelsten.
4 av 5
-Vad jag har på mig? Hm, kalasbyxorna tror jag. Det var kallt i morse.
5 av 5
Jättestark... Vilja alltså.

Tisdag 18/12

Vilken härlig tisdag! Bara en sådan sak som väderleksrapporten som lovade sol, gav hopp inför dagen. Erik och Nina höll tempot uppe och skojade till det rejält med lurarna på sned. Dom har verkligen inga gränser, Erik och Nina.

Riksdagstisdag! Sofia Arkelsten (m) och Maryam Yazdanfar (s) satt med mellan sju och åtta och sa sitt om morgonens nyheter. Nicaraguas president Daniel Ortega anklagas för att vara spritt språngande galen och hotas med att avsättas av parlamentet. Om denne och andra kanske galna män pratades det om denna morgon.

Vi pratade med vår korrespondent i Singapore också, Jussi Edlund. Han berättade att folk där förbereder som bara den inför jul men sen inte riktigt firar den. Ett inte så västerländskt folk under västerländska influenser, med andra ord. När Nina ringde upp Jussi såg hon för övrigt otroligt ertappad ut. Som om hon ringde ett vuxennummer. Men det är klart, Jussi är ju vuxen.

Men Erik var inte så mycket bättre. Han fick för sig att han var stark och kände sig naturligtvis tvungen att visa Nina. Bilden är dock ett montage. Erik är svag.

Praktikant-Dani hade gjort julfint i studion ett par dagar tidigare. Allt som kunde glimma, skulle glimma. Vi kommer förmodligen spy på eländet i januari, men just nu är det hemskt trevligt.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".