1 av 4
-Dom kommer att invadera Iran, jag lovar! -Det kommer dom inte alls! Kul start på morgonen, verkligen.
2 av 4
Tavlan bakom är rolig, men Liv (framför) är tamejfan ännu roligare.
3 av 4
Det ser på riktigt ut om att Staffan har en halvgenomskinlig clownnäsa på sig. Men lika glad är han för det.
4 av 4
Åh nej, Erik har upptäckt närbildsfunktionen på digitalkameran! Är det någon som kan lura honom att man får herpes av att ta bilder för nära, så att vi slipper det här?

Torsdag 24/1

Vilken morgon! Firo Esmer och Lars Dahl kom på frukost och diskuterade varför Burma återigen är bortglömt trots att läget där är lika tråkigt som för ett halvår sen. Dessutom rök dom ihop sig i frågan om en USA-invasion av Iran. Men redan tidigare på morgonen hände det grejer i studion...

Serietecknaren Liv Strömquist kom nämligen över och berättade om sitt nya album. Eller egentligen är det ju en bok, med serier. Liv skriver underhållande om ojämlikhet mellan könen, mysrasism och annat som kan få en att surna till. -Jag tycker att det är underhållande att tänka också, sa Liv. Smart sagt.

Trailern till filmen ”There Will Be Blood” recenserades efter nio. -Det är en bra trailer med fint foto, men dom verkar ha tvingats lägga in actionscener i mitten för att sälja. Staffan Lundberg gav den en trea. Han är hård, karln.

Jenny Ingridsdotter, Metropol morgons korrespondent i Buenos Aires ringde och pratade om veckans tema - poliser. Hon berättade att ingen litar på snuten Argentina och att dom i princip sjuter först och frågar sen. Hårda rackare. Erik försökte sen under halvtimme plåta sig själv som hård snut. Gick sådär.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".