1 av 5
Emma Janke och Siri Ambjörnsson.
2 av 5
Vi hade hela listan.
3 av 5
Nisse Edwall hade precis legat och kom i Äkta knullrufs.
4 av 5
Cecilia B Jonson.
5 av 5
Governor Andy. Om hans mamma heter, hm... Låta säg Candy, så innebär det att hon heter Candy Andy. Det är ett jättekonstigt namn.

Fredag 25/1

Löning och fredag på samma dag - nice! Morgonen började med att Siri Ambjörnsson och Emma Janke från grannkanalen P1 kom över. Imorgon börjar en dokumentärserie i P1 om Dom missnöjda. Först ut är Siri och Emmas dokumentär om det som kallades för ”Sveriges första raskravaller” i Södertälje. Vilket uttryck, raskravaller. Inte på vår tio i topp iallafall.

Efter åtta tog vi oss an veckans uppdrag. Den här gången hade redaktionen spelat in en rad låtoutron och vi skulle komma på vilka de var. Till en början trodde vi oss naturligtvis vara besegrade, men som vanligt fick vi otrolig uppbackning av er och som vanligt fick vi lite för bra självförtroende. Hursomhelst klarade vi uppdraget och vi säger bara: tack och bock!

Som vanligt på fredagar bestämde vi oss för vad som är bäst i Stockholm just nu. Eller vi och vi... Det var ju våra gäster som gjorde. Nisse Edwall kom dragandes med Stockholms modevecka, som ju är nästa vecka. -Jaja, men man kan ju dra dit då! sa Nisse. Det är ju bara det att mycket på modeveckan är stängt för Vanliga Människor. Radio för ovanliga blev det.

Guvernören tyckte att reggaeveckan på Mosebacke är bäst i Stockholm just nu. Den för året breddade repertoaren gör att många, även folk utan illaluktande långt hår och en feting i fickan kan uppskatta det som sker på scen. Ungefär så. Det där sista var Eriks egna formulering. Ett försök att vara rolig.

Cecilia B Jonson berättade att det som är bäst i stan just nu är bussarna. Cecilia, stackarn, kommer från Mariestad och där åker bara underligt folk buss. Här i stan behöver man inte skämmas på bussen och dessutom ger resan en möjlighet till en stunds hjärnvila. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".