1 av 3
Ja, det är inte klokt vad man kan festa till det halv nio på morgonen.
2 av 3
Maria Blomquist, inställd att börja prata exakt på helslag.
3 av 3
Erik, iklädd den där provocerande nöjda blicken.

Tisdag 29/1

Tisdag morgon och riksdagstisdag! Maryam Yazdanfar (s) och Sofia Arkelsten (m) kom på frukost. Vi diskuterade bland annat Rysslands ovilja att bjuda in observatörer inför valet i mars, den tyska resebyrån som erbjuder nudistflygresor och George W. Bushs sista tal till nationen. Det handlade om Irak. Ja, varför variera sig?

En som hörs rätt ofta i programmet men som sällan syns på bild, är Maria Blomquist som läser nyheterna. Och då är det ändå hon som står för det mest stringenta i hela programmet. Nästan lite skrämmande, när man tänker på det. Heja Maria!

Veckans tema bland våra korrespondenter är sex. Nicke Lönnqvist i Helsingfors berättade att folk där inte pratar så mycket om sex med varandra och att tidningarna inte, som här, innehåller orgamsskolor tre gånger i veckan. Och dom verkar vara helt okej nöjda med det. Ja, se finnarna.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista