1 av 4
Ann Frisell Ellburg tillsammans med killen med så kallat radioutseende.
2 av 4
Nina som hon förmodligen såg ut som liten, fast kille.
3 av 4
Erik Klaréns otroligt taffliga försök att likna en snygg person.
4 av 4
Joanna Abrahamsson och John Guthed.

Onsdag 30/1

Mitt i veckan och redan början känslan av helg infinna sig. Socialantroprologen och genusvetaren Ann Frisell Ellburg kom över och berättade om sin forskning kring modellers syn på sig själva. Erik hade den goda smaken att ge smakprov på sin egen modellförmåga. 

Ann berättade bland annat att manliga modeller tydligen uppfattar att modehusen är livrädda för att dom ska uppfattas som bögar på bild. Det kan tydligen sända fel bilder till konsumenten. Förmodligen en bögig bild. Intressant.

Joanna och John kom på frukost. Vi pratade om att niondeklassare nu kan söka till nästan alla gymnasier i hela länet på samma villkor, oavsett vilken kommun de bor i. -Det kan skapa klasser med enbart tjejer eftersom dom har bättre betyg i nian, sa Joanna.

När programmet nästan var slut dök Nina upp. Inte ensam som vanligt, utan med junior som var lite småkrasslig och inte fick vara på dagis. I skrivande stund har han pangat fyra ballonger och ändrat inställningarna på Ninas tangentbord. Alla bokstäver ser numera konstiga ut.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista