1 av 5
-What's the f***n' difference?
2 av 5
Erik Klarén älskar Uffie, särskilt i kombination med Justice.
3 av 5
En supernaiv och en som tuffar sig.
4 av 5
Niki, Veronika och Mackan.
5 av 5
Niki Tsappos har världens finaste hår.

Fredag 1/2

Vi klarade det igen! Veckans uppdrag var att lista ut vilka fem låtar som några stockholmare hummade på. Vår praktikant Dani hade varit ute på stan och låtit folk sjunga. Förutom att det lät fantastiskt roligt, klarade vi dessutom uppdraget. Tack alla ni som ringde in och hjälpte till!

Ett par timmar tidigare, före sändning, satt vi ute på redaktionen och läste morgonens tidningar som vanligt. Nina hittade Expressen Fredag, som skrev om Carolina Gynnings stora förändring. Vadå förändring?! Donnan har färgat håret och sålt boobsen på Ebay - i övrigt är det ju samma samma! Jaja, det fick igång Nina iallafall.

Väl igång tog det inte lång tid förrän fredagskänslan satte sig. Musikredaktionen hade lagt in Uffie/Justice-låten ”Tthhee Ppaarrttyy” och lyckan var total. Erik dansade som om klockan var kvart i tre på stamhaket och skrattade med Nina, som fotade och skrattade åt Erik.

Vid nio kom Markus ”Mackan” Price från Fattaru, Niki Tsappos som är med i dansgruppen Skills och stans snajdigaste statsvetare Veronika Eriksson till studion. Som vanligt på fredagar presenterades tre idéer om vad som är bäst i Stockholm just nu. Skärholmen centrum, Allhelgonakyrkan och engagemanget kring Alla kvinnors hus is the shit!

Slutligen kunde vi inte låta bli att ta en bild av Nikis hår. Världens finaste, konstaterade två imponerade och en smula avundsjuka programledare.

Nu är alla stockholmare asvärda att ta helg. Imorgon kör vi ”best of” från veckan. Rimligen veckans bästa program.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista