1 av 4
Är det en kool indieduo? Nej, det är våra frukostgäster.
2 av 4
Det är inte bara Nina och Erik som glimmar. Nyheterna glittrar med alldeles egen gnista.
3 av 4
Erik knegar.
4 av 4
Törnrosa väntar på kyssen.

Onsdag 6/2

Mitt i veckan var det ju nationaldag! Samerna firar och vi med dem, särskilt Nina som ju är en ”sån där” själv. Och Samira Ariadad och John Guthed lyckades vara överens om en sak när de kom över på frukost och snackade om morgonens nyheter. Vilken onsdag.

De nyheter som vi diskuterar på morgnarna i samband med frukosten, kommer ju dels ur alla morgontidningar, men dels från vår egen nyhetsredaktion. På så vis är ju nyhets-Johanna en del av morgonredaktionen...kan man säga. Och denna morgon var det resultaten av Super Tuesday som diskuterades. Men även en del om spanska barn som får pröjs för att läsa böcker, och så var alla chockade över att CIA har använt tortyr. Nähä?!

Nina hasade in efter nio och ville fira samernas nationaldag. Det gjorde hon genom att ta en tupplur på studiosoffan. Och sen ringde vi en same. En annan än Nina, alltså.

Och den som fick hålla i alltihop, det var Erik det. I en ergonomisk framtidsstol.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".