1 av 3
Har Anna färgat håret rosa? Nä, det är vi som inte begriper oss på kameran.
2 av 3
Eriks tumme är med för att ni ska se hur STOR ligern är. Och titta vad människorna är små jämfört med Eriks tumme. Spännande med perspektivförskjutningar.
3 av 3
Det ångar ur käften = kallt ute = klimatet pekar fortfarande på vinter = lättnad.

Tisdag 19 feb

Denna riksdagstisdag kommer att gå till historien som den dag då Kubas ”landsfader” Fidel Casto avgick. En riktigt historisk dag! Även på det viset att Anna König Jerlmyr (m) och Helena Lenader (mp) åt frukost och mottog nyheten i direktsändning.

Förutom den senstaionella nyheten om Castros avgång, snackades det om klimatberedningen som inte lyckats komma överens om hur Sverige ska agera i klimatfrågan på lång sikt. Dessutom avhandlades regeringens förslag att psykiskt sjuka ska kunna dömas till fängelse, och Musharrafs dåliga valresultat i Pakistan.

Och så snackades det om ligern - den jättekatt som en blandning mellan lejon och tiger är. Anna, Helena och Erik försökte komma på fler intressanta djurkombos, men det bästa man kom på var att en myrslok och en karl skulle kunna bli en karlslok.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista