1 av 3
Hjördis lyssnar ofta på Metropol. Hon gillar fransk techno men börjar bli trött på reggaeton. -Så otroligt sommaren -06, suckade hon innan hon somnade.
2 av 3
Tre kvinnor - två politiker och en fransk bulldog.
3 av 3
Nöjd med karrriären, so far.

Tisdag 11/3

Vanlig tisdag, riksdagstisdag och djurtisdag. Idag kom Maryam Yazdanfar (s) och Sofia Arkelsten (m) på frukost. Med sig hade Sofia sin franska bulldog Hjördis (h) som var tyst och snäll ett tag, men till slut somnade och snarkade högt. Under tiden pratade vi om världsläget.

Bland annat kom det att handla om Svenska motståndsrörelsen. Tre av deras medlemmar har häktats efter att man hittat vapen och sprängmedel hemma hos dem och deras föräldrar. Charmigt. Vi snackade om att det ska bli tillåtet att bo i båt i stan också, och att SAS får ersättning av flygplanstillverkaren till levererade plan som havererade förra året - genom rabatt på nya plan. Smart.

Temat för våra korrespondenter den här veckan är ungas jobbsituation runtom i världen. Amanda Weyler i Bangui, Central-afrikanska republiken, berättade att unga där pluggar länge för att sen vända papper i tio år på någon myndighet. Sen, efter det, kan karrirären komma igång. Erik kände att han är nöjd där han är.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".