1 av 4
Consensus gospelkör med körledaren Sun Erkensten sjöng rent och snyggt.
2 av 4
White men can't jump. Men snacka kan dom.
3 av 4
Så här ska det se ut varje morgon kan man tycka.
4 av 4
Världens bästa morgonprogramredaktion: Erik Klarén, Nina Allergren och Sepideh Sajadi. Idag fyller vi ojämnt. Udda, alltså. Hur man nu vill ha det. Skitsamma. Huvudsaken är ju att man får presenter.

Onsdag 2 april

Vi fyller 1 år! Man kan knappt tro att det har gått ett helt år, men så är det! Hela morgonen blev ett enda långt födelsedagsfirande som inleddes med att gospelkoristerna i Consensus kom hit och sjöng Stevie Wonders ”Happy Birthday” live - en specialgjord version till Metropol.

Här är kören! Ni sjöng jättefint, tack!!! Efter en sån start kunde det bara gå bra, och det gjorde det också. Hursomhelst, efter åtta kom Lars Dahl och John Guthed på frukost och vi pratade om allt som hänt i Stockholm och världen det senaste dygnet.

Det kom att handla en del om Finlands utrikesminister som får gå efter att ha skickat sexiga sms till en erotisk dansös. Vi kom fram till att karln förtjänade att gå eftersom han uttryckt sig så osexigt i sms:en. Dom skulle ju vara sexiga, för bövelen.

Extra mycket och extra god frukost får man när man fyller år. Imorgon blir det barkbröd, gröt av bajs och för gammalt pålägg igen. Man fyller trots allt bara år en gång om året.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista