1 av 4
Firo Esmer och Rafif Makboul kom på frukost. Dom ser ut att vara värsta polarna, men ni som lyssnade i morse vet att det gick hett till.
2 av 4
Det är tur att Staffan har alla fingrar i behåll, annars kommer ju ingen trailer någonsin kunna få toppbetyg.
3 av 4
Det är mycket nu.
4 av 4
Herr programledare bjöd på frukost.

Torsdag 3/1

Om man bestämmer sig för att råna en bank, vad är det då som får en att en taxi därifrån? En vilja att åka fast, en insikt att så kommer att ske - och då varför inte göra det med lite stil, eller bara det faktum att man har mycket cash på sig för tillfället? En av dom frågor som diskuterades under morgonens frukost. Det kom att gå hett till.

Vilket ju inte var så konstigt, eftersom också snackade om Turkiets vilja att bli medlem i EU. Firo tyckte att Turkiet måste skärpa sig rejält när det gäller yttrandefrihet innan nåt sånt kan komma på tal. Rafif å andra sidan, menade att det är lättare att påverka ett land som är medlem. Ett tag trodde vi att dom skulle slå ihjäl varandra, men dom var nog mest exalterade. Härligt.

Efter nio ringde vi Maria Monahov, Metropol morgons polare i Phnom Penh. Hon berättade att folk där älskar att skratta åt en om man ramlar. -Men mest för att skapa en bra stämning, sa Maria.

Staffan Lundberg kom som vanligt över och recenserade filmtrailer. Idag var det trailern till ”Sex And The City: The Movie”. En lite oväntad fyra till en snyggt producerad trailer, blev det.

Dåså, det var torsdagen det. Vi lutar oss tillbaka och väntar på fredag. Då blir det till att visa upp sin bästa sida. Uppdraget kommer att kräva mycket av oss, men vi hoppas på er!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista