1 av 5
Jävligt kul Nina. Jävligt kul.
2 av 5
Ison hyllade sin polare Filles karaktär Lilla Al-Fadji.
3 av 5
Så här glad kommer Veronica se ut efter cykelbråk med bilar i fortsättningen.
4 av 5
Nisse plockade fram sin finkulturella sida idag.
5 av 5
Sepideh är vår nya diamant. Välkommen hit!

Fredag 4/3

Det börjar bli en vana, det här med att klara uppdraget. Om man nu kan säga så efter att ha vunnit två veckor i rad. Hursomhelst, tack alla ni som ringde och hjälpte oss med beatsen! Ni är fantastiska! Vi har helt enkelt Stockholms bästa lyssnare. Det är en bra känsla. Vi älskar er.

Sen var det dags att hylla stan. Ison Glasgow menade att polaren Filles karaktär Lilla Al-Fadji är bäst i Stockholm just nu. -Jag kan knappt fatta att den där figuren som Fille spelade på ungdomsgården för flera år sen går på Kanal 5 nu!

Nisse hade tydligen tagit på sig sina finaste paltor och gått på Dramaten och sett Hamlet. Jättebra uppsättning, tyckte Nisse. -Bäst i Stockholm just nu! Dessutom har statyerna utanför dramaten fått ny guldfärg, så den som har får slut på cash ikväll vet med andra ord vart man bör gå för att knacka loss lite valuta.

Veronica hade nyligen sett en cyklist och en busschaufför började nyligen bråka. Helt plötsligt log dom och tog varann i hand. Sen åkte dom tillsammans nedför gatan, och vid varje rödljus såg de på varandra genom rutan, log och vinkade. Temperamentet har kommit till stan!

Höll koll på oss hela morgonen, gjorde Sepideh. Hon är ny på morgonredaktionen och vi kan lova att du kommer att få höra och se mer av henne i framtiden. Det var förresten Sepideh som svarade i telefon när ni ringde och hjälpte oss med Uppdraget under morgonen. Det var alltså inte en knipad Klarén.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista