1 av 3
Kinco Stefanowic och Michael Stankov. Lilla Erik i mitten.
2 av 3
Miljöpartisten Helena Leander och moderaten Anna König Jerlmyr.
3 av 3
Erik och Sepideh

Tisdag 8/4

Vad ska man egentligen med resten av dagen till när man firar världshistoriens bästa morgon varje morgon? Vet vet inte, och är egentligen rätt ointresserade. För oss finns bara morgnar. Idag firade vi dessutom Romernas nationaldag med livemusik i studion. En toppenmorgon. Världhistoriens bästa för att vara exakt.

Efter åtta dök frukostgästerna upp, politikerna Helena och Anna. Vi pratade bland annat om professorn i Göteborg som vill förbjuda Glassbilen för att han tycker att melodin från bilen är att jämföras med moderna tortyrmetoder. Hörs att killen inte har bokat rum på Guantanamo Hotel på länge.

Efter nio firade vi Romernas nationaldag! Kusinerna Michael Stankov och Kinco Stefanowic snackade om vikten av en nationaldag när man inte har ett eget land. Kinco sjöng en egen låt, Lamborghini Mazerati. -Men den handlar egentligen om en kvinna! Sure.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".