1 av 4
Sepideh Sajadi. Gillar päron. Särskilt lukten.
2 av 4
Erik tillsammans med morgonens frukostgäst, Daniel Mathisen.
3 av 4
Eriks bröst, oerhört otränat och utan BH. Dessutom outforskat av professorer från Lund.
4 av 4
Morgonens tidningar. Vi läser allt. Förstår hälften.

Onsdag 9/4

Bröstundersökande professorer och unga som har för hög volym i mp3-spelaren. Så kan man sammanfatta morgonen om man vill, om man ser till nyhetsskörden. Eller så handlade morgonens viktigaste diskussion om det är okej att lukta på frukt i affären. -Vadå, man måste ju kolla vad det är man tar! hävdade Sepideh. -Om man är äcklig ja, sa Erik.

Det blev hursomhelst en händelserik morgon. Sepideh förklarade att man får säga lillördag om man är under 20 eller över 35 - men inte annars. Är du mellan 20 och 35 får du hitta på nåt annat. Det hela var en smula oklart, kan man säga. Du som förstod hennes resonemang, hör gärna dig till metropolmorgon@sr.se.

Daniel Mathisen kom på frukost vid åtta. Vi pratade bland annat om professorn som undersökt brösten på tränande fransyskor mellan 18 och 25. Allt för att se vilka som fått hängbröst efter BH-användning. Forskning som väcker frågor, kan man säga. Dessutom kom vi fram till att Tubet är det nya Burma. Iallafall på Facebook kanske, för dom som fortfarande använder det.

Vår korrespondent i Paris, Hanna Johansson, berättade appropå veckans tema (sport) att folk där är galna i boule såklart, men också i rugby! -Det måste ha med England att göra, att dom vill klå britterna i det med, sa Hanna.

Här är förresten alla morgonens tidningar. Om du tittar riktigt noga kan du läsa allt, helt gratis. SR Metropol bjuder. Kunskap är makt, även om man får kisa lite.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista