1 av 3
Priset för klarat uppdrag var lakritspuck. Fast vi inte klarade det, fick vi smaska järnet efter sändning, som tröst. Har man en chef av guld så har man.
2 av 3
Sura rackare. Men 20 sekunder senare var det bra igen. Ungefär som med barn, hundar och slöa vuxna.
3 av 3
Ison Glasgow, Jesper Fransson och Nassim Al Fakir.

Fredag 11/4

Man skulle såklart kunna tro att vi är förbannade efter att ha misslyckats med morgonens uppdrag, men det är vi inte! Vi är jätteglada! 1: Ni var superfina som ringde in som dårar och hjälpte oss. Vi kände oss inte direkt ensamma. 2: Producenten trodde att vi skulle klarat uppdraget och hade köpt lakritspuckar som vi fick ändå. Bra dag. Det är fredag.

Det handlade om en röd tråd idag. Tretton låtar skulle identifieras och låtarnas gemensamma nämnare skulle dessutom avslöjas. Att alla artister började på T förstod vi efter en stund. Det var på håret att vi klarade att hitta alla artister, men allvarligt talat - fransk reggae är inte nåt vi har doktorerat i.

Men de sura minerna la sig efter någon minut. Det gick helt enkelt inte att vara mulen när Nassim, Jesper och Ison kom och angav rapport om vad som är bäst i Stockholm just nu. Nassim var mycket för att skrämmas på stan, Ison hade haft ett moment med en gatumusikant och Jesper gillade glass.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".