1 av 2
Salam låtsas att hon sjunger soul i en flashig studio. Paul låtsas att han är producent och gillar vad han hör. I verkligheten åt de frukost.
2 av 2
Kolla! Jag har ett litet skräp här mellan pekfingret och långfingret.

Måndag 14/4

Fullt med folk, hela tiden! Veckans första gäst, komikern Kodjo Akolor, gick ut hårt och lovade i princip att om tio år, då snackas det om en Oscar för bästa huvudroll, för hans del. Frukosten var god och det är svårt att hälsa på folk i Kambodja. Och så en säng som bäddar sig själv. Ja, ni hör ju.

Salam Abu-Iseifan var värsta kallskänkan och bredde mackor som ett proffs när det vankades frukost. Hon och Paul Murray var båda överens om att Kenya har lite väl många ministrar för att man ska få ihop det ekonomiskt. Dessutom fick Paul vittna om hur det är att vara en äkta 80-talist. Ni vet, de som kartläggs just nu, för att ”samhället” behöver veta hur de ska sälja grejer till dem.

Vår korre Maria i Phnom Penh berättade att det är sjukt svårt att ens hälsa på folk där, för hur man tilltalar nån beror på hur gammal man är i förhållande till den personen, och hur gamla ens föräldrar är, och man ska hålla reda på om den personen är lillasyster eller storebror eller om personens moster har nån faster... det är så krångligt så det verkar otroligt svårt att vara artig i Kambodja. Och ändå lyckas kambodjanerna vara just det - artiga. Begåvat folk.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista