1 av 4
Helena Leander och Anna König Jerlmyr kom på frukost.
2 av 4
Sepideh Sajadi och Erik Klarén.
3 av 4
Sepideh Sajadi, så som hon såg ut klockan 09.33.43.
4 av 4
Glädjen själv.

Tisdag 15/4

Träna eller inte? Det är frågan. Sepideh kunde inte förstå hur man kan lägga pengar på träningskort i januari bara för att man har angett nåt nyårslöfte om färre kilon. Kortet ligger oanvänt i plånboken i april, menade Sepideh och fick medhåll av Rebecka som sms:ade in till programmet.

Efter åtta var det frukost och idag hade vi besök av Helena Leander från Miljöpartiet och Anna König Jerlmyr från Moderaterna. På tisdagar är det ju alltid politiker som kommer. Vi snackade om att Berlusconi är tillbaka i den italienska politiken igen och att man ska leva mer i nuet, enligt en rätt flummig tysk.

Amanda Weyler i Bangui, Centralafrikanska republiken, berättade på en knastrig lina att folk där är galna i att hälsa på varandra. Dom gör det hur länge som helst.

Sen försökte Erik på ett tydligt sätt berätta att Metropolwebben är fylld med bilder från programmen. Genom att ta en bild av Sepideh. Ett minst sagt otydligt sätt, eftersom det enda man hörde av det i radion var en klick. Smart.  

Sepideh gick även hon loss med kameran. Kanske för att muntra upp veckans tristaste dag. Eller är den det? Uppe till höger kan du rösta om saken. Erik röstade för, Sepideh var helt inne på att det finns rejält mycket sämre dagar än tisdag. -Tänk söndag eftermiddag, sa Sepideh. Erik var beredd att hålla med.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".