1 av 4
Trött, dryg eller bara korkad? Ingen vet, egentligen.
2 av 4
Morgonens frukostgäster: Matillda Ahoeffa Dagba och Joanna Abrahamsson.
3 av 4
Vi hade ingen bild av Hanna, så det fick bli en lustig ordlek om Paris istället.
4 av 4
Sepideh tyckte att morgonens bild av henne var så ful, så hon tvingade oss att lägga upp den här istället.

Onsdag 16/4

Datahackarnas nya mål är tydligen våra epostadresser. I tidningen i morse stod det att epostkonton kapas och sen skickar hackern en massa elaka mail till ens polare. -Jag byter sällan lösenord, sa Matillda Ahoeffa Dagba som kom på frukost. -Den enda som vet mitt lösenord är min bästis. Okej, då vet vi hur vi ska lyckas kapa Matilldas mail!

Tidigare på morgonen handlade det om pizzerior och kebabhak. Sepideh hade nyligen gått in på en pizzeria i rätt sunkiga kläder och beställt pizza. När hon fick den bad hon om en stor flaska cola också, varpå killen vid disken blev rasande. -Det här är en RISTORANTE! Jaha, och hur ska man veta vad som är en fancy ristorante och vad som är ett vanligt pizzahak, där det är okej att fråga efter en stor flaska cola?

Det strömmade in sms med förslag! ”Om det står ketchup på borden, då vet man att det är tillräckligt sunkigt”. Bra tips! Erik berättade att en kompis till honom hade sett en skylt utanför ett kebabhak om kebabtallrik för 43 kr och gick in och beställt. När han blev serverad ville killen vid disken ha 55 kr. Efter att polaren hänvisat till skylten ryckte mannen på axlarna och sa att -det där var bara reklam.

Hanna Johansson i Paris berättade appropå veckans tema, vett och etikett, att Parisborna är ena artiga rackare. Det tackas och hälsas till döds. -Man blev trött på det i början, men sen kom man in i det, sa Hanna. Undrar hur stockholmarna skulle reagera om man var trevlig på stan. Låt oss prova!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".