1 av 4
Erik blev förtjust över att Lars kom på frukost.
2 av 4
Lars Dahl - hård mot dom alla. Eller förresten, hård mot alla.
3 av 4
Kluriga minen.
4 av 4
Staffan Lundberg, bakom miken.

Torsdag 17/4

Stans finansborgarråd avgår och nu börjar jakten på den person som ska styra stan i framtiden. Blondinbella har fått ett äckligt mail från en man hon tycker är konstig - och publicerar det med namn och bild. Det har hänt mycket det senaste dygnet och allt vreds och vändes på under frukosten. Morgonens gäst, Lars Dahl, var inte nådig.

Tvärtom. Killen gick hårt åt både Blondinbella och stans unga som prickas för att inte ha betalat räkningarna i tid. Det var en annan av morgonens stora nyheter.

Konsumentverket och Kronofogden vill minska prickandet genom att ämnet privatekonomi tas upp i skolan. Lars var... Just det, skeptisk. Och då jobbar han ju ändå som ekonomisk rådgivare på bank.

Efter nio kom vår trailerrecensent Staffan Lundberg över och sa vad han tyckte om morgonens filmtrailer - Hancook. Will Smith spelar en superhjälte med skamfilat rykte som gör allt för att återfå sin hjältestatus. Staffan gillade både musiken och stilen i trailern. Däremot uppskattade han inte alls att trailerskaparna bara hade med den kvinnliga huvudrollen i en dryg sekund. Trots det blev det en fyra till Hancook.

Annars kom det att handla en del om presenter under morgon. Ni vet såna som man inte vill ha. Hur ska man göra - ska man tacka och ta emot eller säga som det är? Att det vore fint om man fick kvittot så att man kunde köpa nåt man verkligen ville ha. Personen kanske blir ledsen, men å andra sidan blir han eller hon kanske ännu ledsnare om man inte använder det man fått. Svårt!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista