1 av 4
Nina och Erik är trevliga.
2 av 4
Nina och Erik tuffar sig.
3 av 4
Ison Glasgow, Veronica Eriksson och Jesper Fransson vet vat som är bäst i Stockholm just nu. Notera Jespers klassiska bus.
4 av 4
Fuldans!

Fredag 18/4

Det kändes som att det var sommar och första dan på semestern. Det var visserligen ett felkänn, men en fredag i april med strålande sol kan lätt få en att känna på det viset. Inte ens ett misslyckat uppdrag kunde få oss att sura i mer än 37 sekunder idag. För så fort den lilla fadäsen var överstökad, så kom Bäst i Stockholmpanelen och spred lycka igen.

Uppdraget var ju svårare än vi först fattade. 14 artister och låtar, en röd tråd och en låt som var katten bland hermelinerna, alltså INTE passade in i den röda tråden. Det blev oss övermäktigt, även om telefonerna gick varma och alla ni lyssnare var sjukt smarta, som vanligt. Tack och förlåt, liksom.

Idag kan man få välja fritt vilken version av oss man vill titta på; de lismande, ultratrevliga Nina och Erik, eller Nina och Erik med attityd. Pick your favourite. Bäst i Stockholm idag är, enligt Ison, onödiga tatueringar. Typ såna som inte stämmer in på den tatuerades personlighet. Som en liten kattunge på världens största, grövsta snubbe. Skojigt. Jesper tyckte att presentationen på Stockholms Filmfestival var knasig, och Veronica älskar just nu folk som fuldansar. Vem älskar inte det!

Och här är den - fuldansen!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".