1 av 3
Erik Rosales. Mannen med håret och byxorna. Bland annat.
2 av 3
Morgonens stora underhållare - Lars och Deniz.
3 av 3
Wille Wilhelmsson

Måndag 21/4

Veckans första gäst var Erik Rosales, en av medlemmarna i Sirqus Alfon, som uppträder på Södra Teatern ikväll med nya föreställningen Eurotrash. Förutom att ge smakprov på sin scenkaraktär, berättade Erik om sitt senaste fynd. Det visade sig vara byxorna han hittade på en marknad i Kina. -Dambyxor, jättebekväma! sa Erik nöjt.

Efter åtta kom Deniz Merdol och Lars Dahl på frukost. Vi pratade om vårdstrejken och alla sjuksköterskor som inte får strejka eftersom det anses vara en samhällsfara. Deniz och Lars var eniga om att det iallafall borde strejkas för fulla muggar ändå. Dessutom kom det att handla om Norge, som just nu provar sex timmars arbetsdag. -Hur ska man hinna jobba då? undrade Lars.

Som vanligt på måndagar kom Wille Wilhelmsson från Prylfeber.se hit och snackade prylar. Förutom att det kom att handla en hel del om 3D-teve, berättade Wille om ett par rätt så speciella byxor. Det är en kinesisk tillverkare som har tagit fram ett par brallor med inbyggd massagefunktion. -Det är oklart om det finns med massage framtill, men bak surrar det iallafall, sa Wille.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".