1 av 3
Erik och Sepideh
2 av 3
En pryd och en lössläppt. En moderat och en sosse. Sofia och Maryam.
3 av 3
Sepideh försökte få en trött Erik på bra humör genom roliga miner. Erik var måttligt road.

Tisdag 22 april

Det handlade mycket om våren idag! Vi bad er höra av er med tips på var man ska hänga idag för att få så mycket sol som möjligt - och som ni tipsade! Bredäng nere vid vattnet, Alvik, maren i Södertälje, Skeppsholmen och Årsta havsbad - bara för att nämna några. Men kom ihåg att inte klä av er för mycket, då blir ni bara förkylda. Sätt på er ett par solgasögon istället, det ser vårigt ut.

Efter åtta kom våra politiker på frukost, det är ju riksdagstisdag idag. Vi pratade bland annat om den feministiska porrfilm som fått 350 000 kr av Filminstitutet. Det visade sig att en av gästerna var uppenbart pryd medan den andra var... Motsatsen.

Sen ringde vi upp Nicke Lönnqvist, Metropol morgons polare i Helsingfors, Finland. Veckans tema är ju unga och alkohol och Nicke berättade att det är jättelätt för unga att få tag i öl i Helsingfors och att inte särskilt många morsor och farsor drar runt på stan. Det är mest socialarbetare som gör.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista