1 av 3
Vår och kärlek.
2 av 3
Har barnet en sån här har mamman ätit bra frukostar.
3 av 3
Brad Henderson och Héloïse Bourgeois från 7 Fingers.

Onsdag 23/4

Det var härligt i morse! Det måste vara våren. Salam och Paul kom på frukost efter åtta och pratade om morgonens alla nyheter, när dom inte var ute på radions egna altan och luktade på blommorna. Dessutom avslöjade både Sepideh och Erik sin innersta hemligheter. Rena bikten.

Under frukosten pratade vi om Moderaterna i Stockholm som vill betala tillbaka överskottet i stadens budget till alla stockholmare. Det skulle bli 1500 kr till var och en. -Men det finns ju hål att fylla! sa Paul. Vi pratade om den brittiska undersökningen också som visar att kvinnor som äter en stadig frukost har större chans att få en son. -Vad är det man vill säga med en sån undersökning egentligen, undrade Salam. Paul höll med och skalade en apelsin. Undrar vad det blir för barn av det?

Efter nio kom Brad Henderson och Héloïse Bourgeois från 7 Fingers till studion. den fransk-amerikansk-kanadensiska nycirkusgruppen är på besök i Botkyrka just nu för att visa sin föreställning Traces. En blandning av akrobatik, modern dans, skateboard, basket och klassiskt piano. Spännande! Héloïse berättade att föreställningen tar upp frågan vad som händer med människor efter en katastrof.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista