1 av 3
Erik tillsammans med morgonens frukostgäst, Matilda Erik Klarén och Matilda Ahoeffa Dagba.
2 av 3
Hepp!
3 av 3
Helt död av pollen.

Måndag 5/5

Vilken kanonstart på veckan! Erik var visserligen helt ihopknölad av all pollen, men morgonens frukostgäst Matilda Ahoeffa Dagba fick igång honom. Det snackades om alla äckel på tunnelbanan som gnider sig mot folk. Anmälningarna mot dessa har tydligen ökat, fastän så få åker dit. -Mig skulle de aldrig våga röra. Jag ser för farlig ut, sa Matilda. Erik kunde bara hålla med.

I Paris satt Metropol Morgons polare Hanna Johansson och väntade på att vi skulle ringa. Efter nio berättade hon om fransmännens syn på USA och amerikanerna. Det visade sig att fransoserna ser med rätt mycket skepsis på jänkarna och gärna framhäver att dom blir sjuka av att äta hamburgare. -Men den officiella relationen har blivit bättre sen Nicolas Sarkozy blev president, berättade Hanna.

Wille Wilhelmsson från Prylfeber kom in och gjorde yogaövningar för att visa hur nya Wii Fit funkar. -Ungefär så här, sa han och sträckte på sig. Wille berättade också att han provspelat nya Grand Theft Auto 4 - ett något våldsammare spel än Wii Fit, men så har det ju också artonårsgräns. -Våldsamt men kul, tyckte Wille.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".