1 av 3
Erik Klarén och Sepideh Sajadi - påklädda övertill.
2 av 3
Sepideh upptäckte att hon hade en fläck på tröjan. Vad göra? Slicka bort, såklart!
3 av 3
Maryam Yazdanfar (s) och Sofia Arkelsten (m).

Tisdag 13/5

Avklädd eller inte? Det är frågan! Under helgens värmebölja var det många i stan som körde med bar överkropp. Antingen för att få lite bränna, eller för att helt enkelt överleva i värmen. Inte okej alls tyckte Sepideh, som hellre ser att folk har på sig sina kläder. -Jag kanske är gammalmodig, men då får det vara så! sa Sepideh. Därmed var diskussionen igång. Tack alla ni som hörde av er!

Åsikterna var blandade, kan man lugnt säga. Alladin tyckte att bara man är krallig så är det okej att köra med bar överkropp. Man får bara akta sig och inte showa för hårt. Babak skrev att det ju bara handlar om lite hud och att man inte ska behöva fly för att ta av sig tröjan. Angelica trodde att Sepidehs ilska berodde på att hon inte är snygg nog att köra med bar överkropp. Där kan vi meddela att du har fel, Angelica. Hon är ett smycke!

Efter åtta kom våra politiker på frukost - Sofia Arkelsten från Moderaterna och Maryam Yazdanfar från Socialdemokraterna. Vi snackade om jordbävningskatastrofen i Kina, att fler vill plugga på högskola i höst och att Socialdemokraterna i stan vill att Stockholm ska få schack-OS 2012. Det här som ett sätt att fira hundraårsjubileet av OS i Stockholm 1912. Frågan är väl bara hur festligt ett OS med bönder och torn känns, jämfört med ett där folk hoppar högt och kastar långt...

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista