1 av 3
Vem väljer du?
2 av 3
Morgonens frukostgäst - finfina Salam.
3 av 3
Staffans barn, Benjamin och Stella. Erik, i mitten, är inte Staffans barn.

Torsdag 15/5

12 procent av alla svenskar kan tydligen tänka sig att gifta in sig i kungahuset, skrev Expressen i morse. Men vem av dem delar man helst resten av sitt liv med då? Lyssnaren Tarzan sms:ade och berättade att han skulle välja kungen. Då skulle han få känna sig smart och dessutom få köra Ferarri. Erik valde Madeleine, eftersom dom förmodligen är lika dåliga på att parkera.

Efter åtta kom Salam Abu-Iseifan på frukost. Vi pratade om att det ska bli tillåtet att dricka på kvällarna i många av stans parker i sommar. Sen kunde vi ju inte låta bli att undra hur forskaren tänkte, som föreslog att sommarlovet ska halveras för att alla ska bli klara med sina utbildningar snabbare. Han verkade inte mån om att bli populär, forskaren.

Eftersom det är torsdag kom Staffan Lundberg förbi. På dagarna jobbar han med att göra trailers i TV. En dag i veckan kommer han till oss och recenserar en aktuell filmtrailer. Denna vecka tittade vi närmare på trailern till ny X-Filesfilmen. En välgjord trailer med flera fina detaljer, tyckte Staffan som gav en glad fyra. Bakom honom satt hans fina barn som fick följa med just idag, och ritade under tiden.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista