1 av 4
Puss!
2 av 4
Erik och Nina.
3 av 4
Linnéa Wikblad från the Skavers - gillar cyklar.
4 av 4
David Silva bugar sig för oss.

Fredag 16/5

Härligt! Fredagen började bra. Vi klarade uppdraget med hjälp av er, Linnéa Wikblad från Skavers kom över och utsåg cyklandet till det bästa i Stockholm just nu och dessutom regnade det. Men vänta nu... Det var väl inget bra med det Jo! I och med detta kommer helgen att bli ett himmelrike för alla pollenallergiker.

Men vi tar det från början. Efter förra veckans klarade uppdrag fanns det en viss rädsla att denna fredag falla tillbaka i förlorarnas fack. Men icke! Idag skulle vi komma på vilka låtar som redaktionen satt ihop och dessutom få ut en mening ut låtarna, med ett viktigt budskap. Ni hjälpte till som bara den och gav oss alla låtarna. Vi kom fram till att meningen var ”kärleken övervinner allt” - detta gamla talessätt. Det låter ju rimligt.

När vi så öppnade facitkuvertet visade det sig att vi hade rätt på samtliga låtar, men att meningen skulle vara ”we love you”. Vi tyckte att vårt smarta svar var bättre och gav oss själva rätt. När Metropolredaktionens David Silva kom in lite senare gav han oss helt rätt. -Det är klart att kärleken övervinner allt, sa David. Det hela kändes både rimligt och bra.

Efter nio kom Linnéa Wikblad från skabandet Skavers. Hon hade fått i uppdrag att utse vad som är bäst i Stockholm just nu. Linnéa, nykläckta cyklist, menade att cyklingen i stan är fetast för tillfället. Billigt, pampigt och lite spännande.

Nu tar vi helg. Imorgon bitti hör du det bästa från veckans program - det blir med andra ord veckans bästa program! Tack för all hjälp under uppdraget! Kram // Erik & Nina

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista