1 av 4
Beckham? Nej, Klarén!
2 av 4
Eleonore "Ele" Hansson. Grym på hår och sång.
3 av 4
Morgonens frukostälsklingar - Robin Olsson och Salam Abu-Iseifan.
4 av 4
Joanna, längst till vänster, tillsammans med Perez Hilton.

Måndag 19/5

Vilken snygg måndag! Först kommer veckans första gäst och sken mer än morgonsolen - sångerskan och afrofrisören Eleonore Hansson berättade om musiken och att till och med Erik skulle kunna få en snygg afrofrilla om han bara sparade ett tag. Sen kom frukostgästerna och glänste som guld. Salam Abu-Iseifan och Robin Olsson snackade om morgonens stora och små nyheter. Bra start på veckan!

Men vi tar det från början. Eleonore Hansson kom och hälsade på vid halv åtta. Förutom att hon precis spelat in en soul/r’n’b-platta, är hon en rackare på afrohår. Eleonore är afrofrisör och vi kom att prata om fördomar om afrohår och vad som är hett inom afrohårsvängen sommaren 2008.
-Rihannas nya frisyr, sa Eleonore tvärsäkert. Dessutom berättade hon att till och med Erik skulle kunna ha flätor. Som Beckham. Erik rodnade.

Efter åtta var det dags för frukost. Salam Abu-Iseifan och Robin Olsson bredde mackor och snackade om det senaste dygnets händelser under en timme. Det handlade om papperslösa flyktingar som inte har rätt till vård, livet utan mobil och regler för studentflak. Det var första gången som Robin var på frukost hos oss. Välkommen!

På måndagar ringer vi upp Joanna Abrahamsson som just nu gör en roadtrip i USA med några vänner. Imorse berättade Joanna att hon varit på poolparty i O.C. och sett Robyn. Efter konserten lyckades gänget gå på efterfest hos kändisbloggaren Perez Hilton. En sån vecka!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista