1 av 6
Bisarrt poolparty i OC!
2 av 6
En fejkad flygkrasch med riktig jumbojet. Spielberg har haft kul på Universal Studios.
3 av 6
Fejkmiljöer överallt. Här från Notting Hill-filmen.
4 av 6
En fraggel (eller är det en mupp, svara den som vet) i Hollywood.
5 av 6
Joanna, PEREZ HILTON, Joannas polare och Agnes (syrran).
6 av 6
Golden Gate. Joanna promenerade över!

San Fransisco - Los Angeles

När Golden Gate-bron var avklarad och promenerad på i San Fransisco och Greyhoundbussresan hade överlevts, nåddes Los Angeles, syster Agnes och Bilen, som döpts till Samantha. När bilen väl var inspekterad och packad, bar det iväg till Hollywood. Joanna berättar vidare på måndag, ca kl. 9.10!

I Orange County (JA! OC!) hamnade tjejerna oförhappandes på ett lätt bisarrt poolparty av hollywoodkaraktär i en 36-miljonersvilla.. Fulla människor som spelar hög musik, inte pratar med varandra, men knuffar varandra i poolen. Jaha. Been there, done that. Numera.

Ett besök på Universal Studios har tydligen kvalat in på topp 10 redan så här tidigt på resan! Proppat med fejkade filmscener och kulisser. Som här; en flygolycka med en halv, kraschad jumbojet. Koolt.

Eller som här; Bokhandeln som Julia Roberts förirrar sig in i och förälskar sig i Hugh Grant. Ett hittepå-London. Dessutom hängde Joanna på Seinfelds gata, i Desperate Housewifes grannskap, fick uppleva en jordbävning och se alla klassiska filmbakgrunder, som Psychohuset.

Och så den kanske hårdast arbetande mannen i Hollywood. Det var 40 grader varmt när bilden togs. Lite armsvett i kostymen, kanske?

I LA bar det ganska omgående iväg till konsert med Robyn, där tjejerna stod på gästlista. Lyxigt. Amerikanska fans och många svenskar i publiken, bland andra Alexander Skarsgård och Rafael Edholm (som tydligen försöker göra Hollywoodkarriär). Och så Perez Hilton, kändisbloggaren, för tillfället i helt normalt hår. Ingen rosa kalufs.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista