1 av 6
Soul Supreme & K-Laz
2 av 6
Fokusread programledare
3 av 6
4 av 6
K-Laz har anledning att vara glad
5 av 6
6 av 6
Houman som DJ, och Stämman på plats

Last Days Of Disco 16/5

The Last Days of Disco är en musikgrupp som består av producenterna Soul Supreme och K-Laz. Läs mer om dem och lyssna på intervjun här!

Lyssna här!

De är väl meriterade båda två... K-Laz är journalist och musikproducent som gjort andra producentplattor tidigare med debut år 2005.
Och Soul Supreme är även känd under namnet Kocky varigenom du gjort musik med Big Daddy Kane, Pete Rock och KRS-One bland andra... för svenska hiphop fanatiker kan vi berätta att Petters låt ”Repa Skivan” är producerad av Soul Supreme.

De debuterade 2006 med singeln What does it mean 2 u där de samarbetar med Sleeping Giants-kollektivet från San Diego, USA. K-laz är egentligen Klas Granström från Luleå och Soul Supreme är David Åström från Boden.

2008 kommer deras andra singel ”This is what i look like naked” med Promoe från Loop Troop som gäst och en fullängdare med namnet ”The last dance LP”.

Duon är också kontrakterade av ett skivbolag i Italien - där de också legat på topp 30 över de mest spelade låtarna i radio och tv med singeln ”What does it mean 2 U” i februari 2008.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".