1 av 3
Urfina frukostgäster - Mikael Wranell och Edit Backlund.
2 av 3
Monika Damikolas höll koll på trafikkaoset imorse.
3 av 3
Staffan Lundberg har så stort huvud att det inte ens fick plats på bild.

Torsdag 29/5

Det var fint vääädeeer! Och total kaos på stan. Inte nog med att världens viktigaste politiker var i stan för att prata om Iraks framtid, gymnasister från sex skolor skulle ta studenten också. Men trafikredaktionens Monika Damikolas höll koll på läget åt oss. På frukost kom Mikael Wranell och Edit Backlund. Det kom att handla om Irakkonferensen och onanimästerskapen i Danmark.

Frågan är bara vilken tillställning som var viktigast. Förmodligen var Irakkonferensen i Upplands Väsby viktigast för freden i Irak. Onanifestivalen var kanske viktigast för nåt annat. Vi pratade om elaka bloggare också. Mikael tyckte att Alex Schulmans blogg la grunden till trenden med elaka kommentarer, men hoppas att humorn på webben kommer att bygga på annat i framtiden.

Efter nio var det dags att recensera en aktuell biotrailer. Staffan Lundberg, trailerproducent på SVT, kom som vanligt på torsdagar förbi. Den här veckan handlade det om trailern till The Love Guru med Mike Myers i huvudrollen. Mike är ju tidigare känd från Austin Powersfilmerna och i denna trailer spelade han en guru som försökte hjälpa en kärlekskrank hockeyspelare. En trea blev det. Varken mer eller mindre.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista