Fredag 30/5

Erik var på semester, så istället för att skapa uppdraget, fick David idag utföra det tillsammans med Nina. Upp till bevis, liksom. Och vi KLARADE DET! Fröjd och gamman och sol och värme och fredagskänsla och fest och dessutom alla ni underbara lyssnare som ringde och hjälpte oss! Sol överallt, typ.

Ett tag blev vi lite oroliga, eftersom dagens uppdag var uppdelat i två delar. Så när vi väl knäckt vilka låtarna var, med er hjälp, så skulle vi svara på tusentals frågor om videorna till låtarna. GAH! Telefonerna ringde så det stog som spön i backet och till slut...

...KLARADE VI DET! Nina kunde knappt sluta dansa. Och David som varit nervös inför uppdraget, han bara sjöng och hoppade upp och ner. Ett vackert kaos i studion. Till slut fick vi samla ihop oss för att välkomna...

...Bäst i Stockholm-panelen, som idag bestod av Ison Glasgow, Namo Marouf och Linnéa Wikblad. Ison hade grönsakshandlarna på Hötorget högst upp på listan; Namo gillade det faktum att man inte behöver tjocka strumpor längre och följaktligen slipper ludd mellan tårna; och Linnéa tyckte att polare som har lantställen är bäst i Stockholm just nu. Som hon sa: You can run, but you can’t hide!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista