Tisdag 3/6

Solen och värmen är härlig - men visst är det mindre kul med folk som luktar svett? Frågan är bara vad man ska göra om nån i skolan eller på jobbet inte luktar mumma. Ska man strunta i det av respekt eller bör man säga till - och hur gör man det på ett snyggt sätt? Ni var många som hörde av er i morse och diskuterade frågan. Bland annat den person som sms:ade in och skrev att ”liten vink funkar, en vän fick 23 deos på sin födelsedag;)”. En liten vink, ja.

Efter åtta var det dags för frukost och idag var det ju våra politiker som kom på besök - det var ju riksdagstidag! Vi snackade om att unga killar i stan inte är nöjda med sexlivet, medan tjejerna verkar vara det. -Frågan är vad killarna menar med bra sex, undrade Maryam. -Dom kanske inte är nöjda med hur ofta! Dessutom snackade vi om vad Danmark kommer göra nu efter bombdådet utanför deras ambassad i Islamabad.

Tema bland korrespondenterna den här veckan är godis och första samtalet gick till Amanda Weyler som jobbar i Bangui, huvudstaden i Centralafrikanska republiken. Hon berättade att folk där knappt äter godis. Det mesta importeras och är därmed svindyrt. Det man får tag i äts under andakt. Men folk verkar inte ta bristen på godis så hårt. -Matbristen är ett större problem, konstaterade Amanda.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista