Måndag 9/6

Fortfarande sol! Veckans första gäst var Fredrik Jurek, killen som lever på att spela Counter-Strike Source. Vilket jobb! Emelie och Rofina kom över på frukost och snackade civilkurage och Joanna har kommit hem från sin coola roadtrip i USA. Så hon kom över på en macka och summerade resan. Ganska trött efter semestern. Men glad!

Fredrik Jurek stiger upp vid 12, drar till gymet och tränar lite, sen hänger han med lite polare och vid sjusnåret på kvällen sätter han sig och spelar Counter-Strike med laget. Och det är hans arbetsdag. Man undrar vad han gör på semestern? I slutet av juni drar han till USA med laget Stockholm Magnetik för att delta i Championchip Gaming Series, som är den amerikanska superligan, kan man säga.

Rofina Paco och Emelie Envall var här på frukost och snackade bland annat om det engelska paret som är lyckligare än någonsin tillsammans, trots att hon lejde en lönnmördare för att ta kål på maken. ”Krydda i vardagen, tyckte Emelie.

Och så var Joanna här, alldeles live! Hon har kommit hem från sin roadtrip i USA och summerade resan som fick avslutas utan bilen Samantha. Läs mer här!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista