Summer, summer, summertime! (DJ Jazzy Jeff and the Fresh Prince – Summertime, 1991)

Programmet har tagit sommarvila!

Programmet har funnits i över ett år nu. Den 13 april 2007 sändes programmets första avsnitt och sedan dess har 48 fokusgäster (artister), 42 DJs och många Stämmamedlemmar (en diskussionspanel) varit med i programmet.
En kärleksattack på svensk hiphop vilar nu under Det har varit en mycket bra säsong.

Det finns så himla mycket bra svensk hiphop! Den här säsongen har många nya talanger och artister hörts i programmet. Vi har haft kul i studion under sändningarna och deras musik rullar också hos oss vilket är himla roligt. Många av artisterna har till och med hamnat på A och B-rotation och några av dem har också snappats upp av andra kanaler som P3 efter att ha rullat hos oss på SR Metropol, och andra har blivit uppmärksammade av klubbar och tidningar med hänvisning till programmet. Det här gäller en del DJs som varit med också där arrangörer har ringt in för att få kontaktuppgifter till dem för bokningar. Kul!

En kärleksattack på svens hiphop har bara rullat i ett år och det har gått bra otroligt snabbt. Tack till alla som har lyssnat och engagerat sig i programmet.

Under tiden du väntar på återkomsten av det bästa magasinet för svensk hiphop kan du se bilder och lyssna igen på det som varit genom att gå in på programmets olika delar här nedan.

Glad sommar!
- Ametist

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".