Onsdag 23/7

Ingen dag är den andra lik, och den här onsdagen hade Ametist och Klara lite relation- och kärlekstema i Metropol Morgon. Och så pratades det hår!

Hår, alla har vi det och alla behandlar och ansar vi det på olika sätt. Klara undrade varför vi måste vara så förbannat slätrakade och det pratades även om en klassisk frisyr i de nedre kvinnliga regionerna som kallas för ”fiskpinnen”.

Dessutom avhandlade vi kärleken och alla dess komplikationer. Det pratades kring ny statistik om dejtingkulturen bland Stockholms singlar som tydligen inte alls tror på kärlek vid första ögonkastet, inte vill ligga på första dejten, men som absolut vill gifta sig och då helst med någon som är vältränad, har en fast inkomst, blåa ögon, brunt hår iklädd jeans och t-shirt. Puh! Är man inte lite väl kräsen?

Därefter blev det riktigt allvarligt när Ametist undrade hur det kommer sig att den som är svårtillgänglig blir mer eftertraktad?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista