Måndag 28/7

Måndag har ju blivit Metropol Morgons favoritdag - måndag är soul-dagen bestämdes det. Vi pratade om bortrakade mustacher, bara mansöverkroppar på stan, beslutsångest och tusen andra saker!

Dagen började med en magisk, varm, regnig gryning utanför Ametist fönster och när programmet kickade i gång strålade solen precis som alla andra dagar den senaste veckan. Vi pratade om varför de flesta tycker att det är så pinsamt att låna pengar. Kan det vara för att man uppfattas som en odisciplinerad slacker? Eller för att man visar att man faktiskt är beroende av andra, fast man tror att man är självständig och oberoende? Det diskuterades också huruvida det var ofräscht eller bara avslappnat att som kille gå med bar överkropp i stan. Om Stockholm skulle få lite fler, centralt belägna stränder skulle beachkulturen ta över och alla skulle få gå runt i badkläder och bar överkropp utan problem, eller? Den bortrakade mustaschen på Rapports nyhetsankare Rickard Palm var också ett av de samtalsämnen som vi tog upp. Varför blev tittarna så upprörda för att Rickard odlat musche på semestern?


 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista