1 av 3
Ametist lapar sommarens sista soltrålar.
2 av 3
Klara har en annan solteknik.
3 av 3
Ametist undrar fortfarande varför par helst umgås med par och Klara filar på nya segergester.

Torsdag 14/8

I dag var vi pigga och på hugget! Vi skrattade åt otroliga bortförklaringar, funderade på medfödda segergester och irriterade oss på par som bara umgås med andra par!

Som sagt, vi skrattade rätt länge och gott åt mannen som troligtvis varit otrogen och och vars fru hittade en bruten kondomförpackning och ett par trosor i deras gemensamma säng. Mannen var ett under av fantasi ( och rätt rädd också kan man tänka sig!) och påstod att han tappat sin mobil i toaletten och i brist på gummihandskar använt en kondom för att fiska upp den. Trosorna påstod han vara hans egna och kom samtidigt ut som transvestit. Den rasande kvinnan har nu lagt ut både trosa och kondomförpackning på internet-auktion. Hämden är ljuv! Vi pratade också om att de segergester som vi ofta gör när vi vinner faktiskt är medfödda! Enligt forskare reagerar vi alla nämligen likadant med vårt kroppsspråk på seger och förlust. Detta har man kommit fram till efter att ha studerat och jämfört seende och blinda idrottare och olika folkslag världen över. Intressant! Sedan var det dags för Ametist att bli upprörd över att hon som singel inte blir hembjuden längre till sina fd. singelkompisar som nu är par och helst umgås med par. Varför är det så, frågade vi oss och utvecklade lite olika teorier. Kan det vara för att man vill bekräfta varandras parlycka eller? Vi blev inte riktigt kloka! Efter dagens sändning tog vi två minuter sol på terrassen, snart är sommaren slut så det gäller att passa på!


 


 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista