1 av 3
Ison och Erik, idag extra glada för att The King Of Pop har födelsedag!
2 av 3
Under uppdraget får ni ringa in hur många gånger som helst, men vi får bara ringa ut två samtal. Nåt internet har vi inte heller, bara några gamla telefonkataloger!
3 av 3
Ison pratar med någon av er.

Fredag 29/8

Okej, vi klarade inte uppdraget. Men det viktigaste är inte alltid att vinna. Vi fick ju prata med en hel drös av er under uppdraget och vi var rätt nära mållinjen när tiden var ute. Tack alla ni som hörde av er! Dessutom hann vi med att prata om både den nya nollningstrenden. Det ni.

För bland morgonens rubriker hittade vi nyheten att nollningarna på stans gymnasier flyttar ut på stan. Elever får sms om var dom ska befinna sig och sen festas det. Eller förnedras, lite beroende på vem man frågar. Ison tyckte att hela nollningsprylen lät rätt tråkig. -Jag är för cool för school, sa Ison. Erik var beredd att hålla med.

Uppdraget handlade, som så många gånger tidigare, om låtar som skulle kännas igen och artister som skulle kommas på. Elva låtar skulle knäckas och till en början kändes allt svårt och jobbigt. Iallafall tyckte Erik det som är en musikalisk idiot på många plan. Ison däremot lyste som en stjärna, tillsammans med alla er som ringde in och kunde både det ena och det andra.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista