1 av 3
Metropol Morgons guldgossar
2 av 3
Top of the world
3 av 3
Number one

Metropol Morgon 10/03

Fredag idag och det betyder att det var dags att ta sig an uppdraget. Vi, Dejan och Ison, sumpade uppdraget förra veckan så vi var revanschsugna. Det kom mycket hjälp från er lyssnarna och det blev spring inne i studion hela timmen med att svara i telefonerna och läsa sms. Tack vare all hjälp så klarade vi det.

Förutom vinsten idag så pratade vi om att det kanske ska börjas säljas ciggarettpaket med bilder på sjuka organ och sjuka människor. Det har redan införts i andra länder och har gett bra resultat så vi får se om vi får lika bra resultat här i sverige. På sista tiden så har det varit rätt så mycket diskussioner kring fotbollsvåldet men nu har stockholmsklubbarna tagit lite initativ och satt igång nåt som heter spontanfotboll. Det går tydligen ut på att klubbarna fixar hall-tider på fredagar och helgkvällarna så att vem som helst kan gå ner o lira fotboll. Bra idé tyckte vi - vem vet, kanske vi ses i hallen ikväll. Och du - håll tummarna för att vi klarar Uppdraget nästa vecka också!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista