1 av 3
Här, vill vi ha en ny knapp.
2 av 3
Yes! Go finanskrisen!!
3 av 3
Ison tog av sig mer och mer under morgonen på grund av det oväntat fina vädret idag... och slutade såhär.

måndag 6/10

Ametist och Ison önskar ännu en knapp på fjärrkontrollen. En knapp som tar bort textningen på tv, helt fel att den är obligatorisk, tycker vi.

Speciellt då många nuförtiden är ganska bra på engelska. Ametist fick helt enkelt nog igår kväll när textningen förstörde spänningen i filmen hon kollade på. Textningen låg nämligen aningen före handlingen och förstörde alla punchlines.

Idag var också dagen vi firade finanskrisen. Eller, ja Ametist gjorde det, och hon hade sina skäl. Det visade sig nämligen att finanskriser har ett direkt samband med hur myckt vi ligger... vi ligger mera när vi håller oss hemma, och vi håller oss hemma när vi har mindre pengar att spendera. Där har du det. Allt ont är inte ont.

Ison hade annat att fira, nämligen att han kommit ett steg närmare att komma över sin matfobi. Han blev tvingad att äta mat som var lagad någon dag innan, Ison mötte sin svaghet och överkom den. En annan fobi han har är att hålla i Kiwis, känns som en aprumpa tycker han, det blir nästa projekt att ta itu med.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista